De tuin

Hartelijk welkom bij Al Gelsomoro! Villa Lecce Italie

Villa Lecce Italie | Al Gelsomoro is een vrijstaande villa gelegen op een steenworp afstand van de barokstad Lecce, midden in de kleurrijke natuur van Salento. Salento staat bekend als een authentieke streek in de hak van de Italiaanse laars, de regio Apulië, die steeds meer in opkomst is als vakantiebestemming. Onze gasten kunnen in alle rust genieten van de 6000 m2 grote tuin en het ruime zwembad. Het hele perceel is omheind, ideaal voor de liefhebbers van lekker veel privacy en voldoende afstand van de storende geluiden uit de bebouwde kom.    

De typische mediterrane tuin met olijfbomen, pijnbomen, fruitbomen en verschillende terrassen tussen de kleurrijke bloemperken, is een oase van rust en maakt van je verblijf in Al Gelsomoro een ontspannen en aangename vakantie. Op het terras aan de woning is een uitschuifbare tafel aanwezig die ruimte biedt voor maar liefst 8 comfortabele zitplaatsen. Hier kun je heerlijk in de buitenlucht zitten om te eten of simpelweg te relaxen. In de tuin kun je ook gebruik maken van de houtskoolbarbecue en een grote marmeren tafel waar 4 tot 6 personen aan kunnen schuiven.

Met een oppervlakte van ca. 85 m2 (12 x 7 meter) en een maximale diepte van 3,5 meter, is het zwembad uitermate geschikt voor een stevige duik en ontspannen banen zwemmen. Het grote terras om het zwembad biedt voldoende ruimte voor zonnebaden en momenten van relax. Je kunt hier gebruik maken van ligstoelen met verstelbaar ruggedeelte en comfortabel liggen in de warme zon van Salento of in de schaduw van exotische palmbomen. Dit is het ideale plekje om helemaal tot rust te komen, onder het genot van een spannend boek of een lekkere borrel.

Boek snel je vakantie, Al Gelsomoro wacht op je komst! 

villa lecce italie

Al Gelsomoro

contact@algelsomoro.nl | +31 (0)6 1475 6305