Omgeving

LECCE

Sant'Oronzo plein, het Sedile, het Anfiteatro Romano, de Basiliek van Santa Croce, de Domkerk en zijn prachtige Domtoren zijn slechts enkele "parels" uit de rijke verzameling aan kunstschatten van de stad Lecce. De gasten van Al Gelsomoro kunnen daar volop van genieten, aangezien Lecce op een steenworp afstand ligt van onze vakantievilla.  

Lees verder

DE KUST

De Adriatische Zee en de Ionische Zee ontmoeten elkaar bij de prachtige badplaats Santa Maria di Leuca, het meest Zuidelijke punt van de regio Apulië. Aan beide kusten zijn er talloze badplaatsen te bezoeken, elke met zijn natuurlijke zand- of rotsstranden. De verleiding is te groot om een frisse duik te nemen in de helderblauwe zee van Salento. Echt de moeite waard!  

Lees verder

LEUKE UITJES

Op je route door de regio Apulië kom je in de meest bijzondere steden en plaatsen. Denk aan romantisch Ostuni met zijn witte huisjes, aan de indrukwekkende grotten van Castellana, aan de kegelvormige woningen van Alberobello en aan talloze suggestieve dorpjes in het binnenland, elk rijk aan authentieke ambachten en folklore. Ontdek het zelf!

Lees verder

Al Gelsomoro

contact@algelsomoro.nl | +31 (0)6 1475 6305