Italiaans leren

Ben je naast de schoonheid van Lecce, Salento en de lokale cultuur, ook wel gefascineerd door de Italiaanse taal, dan ben je bij Al Gelsomoro aan het goede adres!

Al Gelsomoro biedt taaltrainingen Italiaans op maat voor alle taalbeheersingsniveaus, conform de ERK-normen van de Raad van Europa (Europees Referentiekader voor het moderne vreemde talenonderwijs). Van beginners tot ver gevorderden, van strikt zakelijk tot vaktechnisch of gewoonweg informeel, bij Al Gelsomoro kun je altijd terecht om de Italiaanse taal met gegarandeerd overtuigende resultaten onder de knie te krijgen. Onze gekwalificeerde moedertaal-docenten kunnen je begeleiden ook ter voorbereiding op de CELI en CILS examens bij het Istituto Italiano di Cultura te Amsterdam, mocht je van plan zijn een officieel certificaat Italiaans voor anderstaligen te behalen.

Onze taaltrainingen kunnen op locatie over heel Nederland of online via Zoom worden verzorgd en op maat gemaakt naar je eigen wensen en vereisten. Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op met ons via het emailadres contact@algelsomoro.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om je te woord te staan.

Italeren 1000x215

Al Gelsomoro

contact@algelsomoro.nl | +31 (0)6 1475 6305